tchad.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Tchad

Fastighet till salu i Tchad

Tchad är en centralafrikansk stat som gränsar till norr med Libyen, öster med Sudan, sydväst med Kamerun och Nigeria, väster med Niger och söder med Centralafrikanska republiken.

Huvudstaden är N'Djamena.

Fastighetsmarknaden i Tchad kämpar för att utvecklas, eftersom Tchad är ett av de tre fattigaste länderna i världen och kännetecknas av politisk och ekonomisk instabilitet.

Fastigheterna till salu i Tchad är inte så många eller med god kvalitet eftersom du måste hantera en geografiskt avlägsen, smutsig och med begränsad infrastruktur. Dessa utmaningar kan dock utgöra ett tillfälle att tillhandahålla överkomlig egendom till försäljning och finansiering av egendom till försäljning till överkomliga priser, med tanke på landets desperata behov.

Innan du bestämmer dig för att köpa en fastighet till salu i Tchad, borde du veta att staten, som i många afrikanska länder, har allt privat och offentligt land, innebär att allt land som anses vara ledigt eller ledigt ägs av staten.

Den första staden där man letar efter en fastighet till salu är huvudstaden, staden N'Djamena, som är landets största stadscentrum, dess politiska och administrativa hjärta. Det finns två områden där man letar efter fastigheter till salu i huvudstaden i Tchad: det administrativa området som också är den mest westerniserade och den gamla delen där historiska byggnader är koncentrerade.

En annan intressant stad där du kan köpa en fastighet till salu i Tchad är staden Gaoui bara 10 kilometer från N'Djamena. Gaoui är huvudstad i den traditionella kulturen Sao, en försvunnen civilisation som hade befolket hela området Tsjad.

Den näst största staden i Tchad är Sarh, och är en mycket intressant plats om du planerar att flytta och köpa fastigheter till salu i Tchad.

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB